Minicards Denmark – et medie 100% målrettet til turister

 

Din målgruppe
Hvert år besøges København af mange millioner turister og forretningsrejsende. For at sikre at turisterne eller forretningsrejsende kan finde dig, kan du annoncere med Minicards Denmark. Et unikt internationalt koncept, der guider turisterne direkte hen til din virksomhed eller institution. Minicards Denmarks displays findes på hoteller, Danhostels, campingpladser og vandrerhjem i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Malmø.

Dit specialdesignede Minicard
Minicards er et specialdesignet 4-farvet reklamekort i kreditkortformat. Minicards giver plads til at vise alle vigtige informationer: Virksomhedsart, produktinformation, logo, åbningstider, fotografi, adresse og sågar bykort. Der er på kortet også mulighed for at tilbyde specielle rabatter. Minicards er overskueligt og flot udstillet på specialdesignede displays, der er centralt placeret på de hoteller, hvor vi er repræsenterede (download liste over værtssteder under menupunktet Ydelser → Minicards → Værtssteder). Minicards er gratis for turisten, lige til at tage med og nemme at opbevare.

Dit udbytte
Minicards tilbyder dig en alt-i-ét pakke: design, opsætning, bykort, trykning såvel som en fuld distribution på 6 eller 12 måneder. Turister og forretningsrejsende træffer deres beslutninger ved brug af Minicards. Dit budskab finder altid vej til de rigtige hænder.